csop_szovetseg_01_logo

Tovább a zenekar oldalára...


A Szövetség zenekar 2003-ban alakult gyülekezetünk ifjúságából. Az ifiórai éneklések, dicsőítések alkalmával fedeztük fel, hogy jó az Urat közösen dicsérni, és így fogalmazódott meg bennünk a vágy, hogy tegyük ezt egy csapatként, énekhangunkkal és hangszereinkkel az Ő szolgálatába állva. A zenekar nevének a "Szövetség"-et, szimbólumának a szivárvány bibliai képét választottuk, amely mindenkor arra az örök szövetségre emlékeztet minket, amelyet Isten az emberrel kötött. Ahogy a logón a szivárvány íve és a felirat kirajzolja a keresztet, úgy próbálunk szolgálatainkkal mi is Jézus Krisztusra mutatni.

A zenekar rendszeresen szolgál istentiszteleteken és egyéb gyülekezeti alkalmakon, ezen kívül gyermek és ifjúsági műsorával már évek óta járja az országot, elfogadva meghívásokat Székelyudvarhelytől Somogy megyéig bárhonnan.

A zenekar első lemeze 2007-ben jelent meg ifjúsági énekek feldolgozásaival, "Olyan Istenem van" címmel, 2008-ban pedig a második lemez is megérkezett, amelyen a főszerep a gyermekeknek jutott. Egy énektehetségkutató keretében kiválasztott csapat, a Napraforgók gyermekénekkar egészítette ki a zenekart, és kíséri el szolgálataira azóta is. Honlapjukat erre találod.

Köszönjük Isten ajándékait, hogy végig kísért és megőrzött bennünket, és hogy továbbadhattuk és adhatjuk az Örömhírt!

csop_szovetseg_02_csoportkep2009

"... Szivárványívemet helyezem a felhőkre, az lesz a jele a szövetségnek, melyet én a világgal kötök."
I. Mózes 9:13