valtsag-ea-2009_plakat_kicsiGyülekezetünk a misszió évének jegyében szeptember utolsó péntekétől négy részes előadássorozatot szervez, "Válság és váltság" címmel.

A válság mint kulcsszó köré szerveződő alkalmak témái: gazdaság, kultúra, család és egészség. Az alkalmakhoz kibéreltük az Ady Endre Művelődési Ház nagytermét, minden alkalom ingyenes és bárki számára nyitott lesz! Kérjük a testvéreket hordozzák imádságban ezt a lehetőséget!

Az alkalomra készült plakátok letölthetőek:

A4-es nyomtatható .pdf
teljes méretű .jpg (2480×3508)
közepes méretű .jpg (848×1200)
kis méretű .jpg (424×600)

Fekete fehér verziók (nyomtatáshoz, fénymásoláshoz):

FF A4-es nyomtatható .pdf
FF A5-ös nyomtatható (2 egy oldalon) .pdf

Szöveges meghívó:

"Válság és váltság" - előadások és beszélgetések Újpesten

Az Újpest-Belsővárosi Református Gyülekezet négy őszi estére előadássorozatot szervez „Válság és váltság” címmel. Első alkalommal, szeptember 25-én Balavány György illetve Dr. Illésy János tart előadást a gazdaság jelenlegi állapotáról. Október 2-án Devich Márton és Pálúr János beszélget a kulturális életben és médiában kialakult helyzetről. Október 9-én Dr. Molnár Zoltán, Hajdúböszörmény városi főorvosa beszél a mai ember egészséghez és betegséghez való viszonyáról. Az október 16-ai kerekasztal-beszélgetés témája a család, Süveges Gergő cserél eszmét Dr. Pálhegyi Ferenccel és Fűtő Róberttel.

Mindenkit szeretettel várunk szeptember 25-től, négy pénteken keresztül, este 6 órára az újpesti Ady Endre Művelődési Központ színháztermébe (az Újpest Színházba). A belépés díjtalan, további részletek a www.ubre.hu címen találhatók.